Forebygge, kontrollere og behandle utbrudd av akne

Forebygge mot akne og uren hud? Vi hjelper deg!

Det er umulig å gå forbi hyller i butikkene (kosmetikkavdelinger, Vita, apotekene, H&M etc) uten å se akne produkter. De aller fleste sier at de kan «helbrede akne»! eller de tilbyr en eller annen akne formel som skal kurere kvisene. Sannheten er at mange av disse produktene er ikke engang verdt esken de kommer i.
DET FINNES INGEN KUR FOR AKNE!!!

Alle produkter som sier de kan kurere akne, bør du være skeptisk til. Tenk på det, hvis det finnes en kur for akne, hvorfor går noen da fremdeles rundt med kviser og uren hud. Ingen ville gjort det, hvis det faktisk fantes en kur.

Akne har ingen kur, og selv om vi kan minimere utbruddene og midlertidig bli kvitt dem, kan man ikke bli kvitt dem for alltid og man kan ikke forsikre seg om at man aldri får et utbrudd igjen!  Hvis man ikke tar vare på huden sin, har en usunn livsstil og hormonelle forandringer, vil man kunne få akne, uansett.

Når det gjelder akne, er det beste vi kan gjøre å BEHANDLE og KONTROLLERE det, og prøve å FOREBYGGE utbrudd, ved å bruke gode akne produkter og ha et godt hudpleie regime, sammen med sunne livsstilsvalg.

Våre akne produkter inneholder blant annet Salisylsyre, og andre akne bekjempende ingredienser, som bla. jobber med å eksfoliere bort døde hudceller. Dette gir grobunn for nye, sunne hudceller og gir en ren hud og glød i ansiktet.

For å beholde den positive effekten dette gir til huden, må produktene brukes kontinuerlig, ellers vil porene bli tilstoppet av overflødig fett og døde hudceller, som igjen vil føre til at aknene kommer tilbake.

Selv om man ikke kan kurere akne for alltid, har vi noen veldig effektive løsninger som er utviklet til ulike hudtyper. Neste steg er altså å finne produkter til din hudype, slik at du kan begynne å rense opp huden din nå!


Stikkord: , , , , , , ,

Kategorier: Akne behandlinger, Akne konsultasjon, Alle innlegg, Behandle akne, Behandlinger, Bensoyl og Salicylic, Hudtyper

Forfatter:karmablogg

Dette er bloggen for karma.no- beauty inside out!